Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

East Coast Reunion 2024

June 16 @ 11:00 am 4:30 pm

Sunday, Jun 16, 2024, 11:00 am to 4:30 pm

Akbar Restaurant
21 Cortlandt Street, Edison, NJ 08837

$55 per attendee (4-12 years old $30)


Program

11:00 AM: Registration and Networking (30 min)

11:30 AM: Welcome and Opening Remarks (15 min)

11:45 AM: Open Forum on North East Chapter Present & Future (30 min)

12:15 PM: Alumni Memory Lane (15 min)

12:30 PM: Lunch Break and Networking (1 hr. & 30 min)

2:00 PM: Sponsors Showcase (15 min)

2:15 PM: Live Band (1hr. & 30 min)

3:45 PM: Open Dance Floor (2 hrs.)

4:15 PM: Raffle Draw, Closing Remarks and Farewell (15 min)


Payment Options

Registration is not complete without payment.

Please mark all payments as “personal transfer” to avoid any transfer fees/taxes.

Registration may close once hall capacity is reached. Register Now!

Zelle Transfer

PayPal to brijesh_kumar@hotmail.com
Venmo to @Anshul-Gupta-24  OR 717-307-8706
Check Payment

Please contact (Call/SMS): Charan Singh, E&C 1985 (609-457-2958)Brijesh Kumar, E&C 1981 (609-439-9060); Gunjan Mishra, Met 1998 (908-848-0262)


Our Official Airline PartnerAir India

Our Corporate Sponsors

Arive
Broadleaf

Our Individual Sponsors

Nandini Singh (spouse of Charan Singh – E&C 1985)

Details

Date:
June 16
Time:
11:00 am – 4:30 pm

Organizer

IITR – Team
Phone
+1 609 439 9060
Email
iitr-event@drbrijeshkumar.com

Akbar Restaurant

21 Cortlandt Street
Edison, NJ 08837 United States
+ Google Map